Házierend

A Házirend célja, hogy meghatározza a Power Gym Body & Fitness Studio-ban tartózkodó vendégek és más személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, amelyek a kultúrált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzése érdekében elengedhetetlenek. Előírják továbbá a Power Gym Body & Fitness Studio rendeltetésszerű használatára, állapotának megőrzésére, biztonságos üzemeltetésére szolgáló más szabályokban nem rögzített követelményeket.

· Első alkalommal történő belépéskor minden vendégnek kötelező kitölteni a recepciónál rendszeresített regisztrációs adatlapot, melyben elfogadja a fitness terem házirendjében foglaltakat.
· Belépni csak érvényes napijeggyel, bérlettel lehet. A bérletek lejártakor a fennmaradt alkalom és pénzösszeg nem vihető át a következő bérletre. Bérlethosszabbítás csak betegség esetén, igazolás ellenében lehetséges.
· A vendégekről fényképes, számítógépes adatnyilvántartást vezetünk. A szükségek adatok közlését megtagadó személlyel szemben az üzemeltető jogosult megtagadni szolgáltatásait. A vendégek adatait kizárólag saját nyilvántartásunkhoz használjuk, harmadik félnek semmilyen esetben nem adjuk ki.
· A helyiségek, eszközök csak rendeltetésüknek megfelelően, saját felelősségre használhatók. A látogatók kötelesek a fitness terem részére megtéríteni az általuk okozott károkat.
· A fitness terem egész területén zárt, tiszta edzőcipő viselése kötelező, papucsban edzeni nem megengedett.
· A sportterekbe ital kizárólag zárható műanyag palackban vihető be.
· A fitness terem területén dolgozóknak jogukban áll a vendégek figyelmét felhívni a megfelelő sportöltözet viselésére és a sporteszközök helyes használatára.
· A szolgáltatást igénybe vevő személyek kötelesek az általuk használt gépeket, kézi-és tárcsasúlyokat az edzést követően alaphelyzetbe visszaállítani, illetve azokat tárólóhelyükre visszatenni.
· Az edzések alkalmával törölköző használata kötelező.
· A szolgáltatást igénybe vevő személyek kötelesek a gépeket használat után letisztítani a kihelyezett fertőtlenítő folyadékkal és papírtörlővel.
· A fitness terem nyitvatartási idejét mindenki köteles figyelembe venni és a zárási időpontnak megfelelően a termet időben elhagyni.
· A fitness terem nem vállal felelősséget az elveszett, eltulajdonított tárgyakért, eszközökért.
· Az öltöző-és zuhanyterekben, valamint a szauna előterében papucs használata kötelező.
· A fitness terem szolgáltatásait 14 éven aluli gyermek nem veheti igénybe.
· Az elveszített öltözőkulcsokért 4000 Ft-t pótdíjat számítunk fel, mivel az esetleges visszaélések miatt nem tartunk pótkulcsot, minden esetben zárat cserélünk.
· A sportszolgáltatást segítő, támogató eszközöket, berendezéseket (termosztátot, a klímaberendezést, szauna hőfokszabályzót stb.) a vendégek nem használhatják, azokon a beállításokat nem változtathatják meg. Az ezzel kapcsolatos igények a recepción jelezhetőek.
Az üzemeltető fenntartja a jogot az átmeneti bezárásra technikai hibából eredő vagy karbantartás miatti áram/víz kimaradás esetére, illetve olyan vis major esetén, amely veszélyezteti a biztonságos üzemeltetést.

Gyakran Ismételt Kérdések

amelyek segíthetnek további kérdéseid megválaszolásában!